Bredbånd bedrift

Vi leverer bredbånd til bedrifter over hele landet.

Alle våre bedriftsprodukter kan tilpasses bedriftens behov. Vi garanterer oppetid på 99,5 % og kan levere hastigheter fra 10 Mbps til 10 Gbps avhengig av løsning. Vi leverer også reservelinjer eller redundans som sikrer ytterligere oppetid og kapasitet.

Kvinne som smiler
Har din bedrift fortsatt internett levert via kobberlinjen?

Har din bedrift fortsatt internett levert via kobberlinjen?

Kobbernett legges ned i årene fremover, og norske bedrifter gjør lurt i å bytte til neste generasjons bredbånd. Eidsiva Bredbånd har bygget fibernett i femten år, og kan levere fiber til store deler av Innlandet.

Les om hvorfor du bør bytte til fiber nå.

Wifi Proff

Wifi Proff

WiFi Proff hos Eidsiva Bredbånd er et helt unikt produkt som er skreddersydd for bedriftens behov. Vi bruker radioplanlegging der vi planlegger og ser på oppsettet ut ifra deres behov og bruksområde.

Les mer om WiFi Proff her.

Teknologi for fremtiden

Teknologi for fremtiden

Visste du at det finnes teknologi i dag som kan sjekke om søppelkassa er full og må tømmes, eller om vintergruskassa er tom? Internet of Things (IoT) eller tingenes internett, har allerede eksistert i flere år og er i stadig utvikling. Vi i Eidsiva Bredbånd har i samarbeid med Eviny og Last Mile Solutions begynt med utbygging av et nasjonalt LoRaWAN-nettverk. LoRaWAN er en spennende teknologi som gir en sikker overføring av data fra sensor til sluttbruker. 

Les mer om LoRaWAN her.

Produkter og tjenester for bedrifter

Internett bedriftsaksess

Vår Internett bedriftsaksess gir din bedrift et godt, sikkert og stabilt nettverk som sikrer god oppetid og rask respons.

Business Ethernet

Business Ethernet er et raskt, sikkert og pålitelig internt nettverk mellom flere lokasjoner.

LoRaWAN

LoRaWAN er en kostnadseffektiv teknologi som krever liten båndbredde, og er ideelt i områder med vanskelige dekningsforhold – eksempelvis i kummer og kjellere.

SD-WAN

Software Defined Wide Area Network: Sikkert nettverk uansett hvor du befinner deg. Denne moderne løsningen fungerer uavhengig av din nettilkobling.

WiFi Proff

Wifi Proff er en tjeneste som sørger for full trådløs dekning til hele bedriften. Løsningen inkluderer overvåkning på både system og applikasjonsnivå.

TV til bedrift

Telia visning gir små og store bedrifter muligheten til å vise innhold på digitale skjermflater. Tjenesten består TV visning, infokanal og digital skilting.

Reserveløsninger

Med reserveløsning fra Eidsiva Bredbånd er din bedrift sikret god hastighet og nær 100% oppetid.

Wholesale

I felt som er delfinansiert med offentlig støtte tilbyr vi operatører tilgang til vårt fibernett.

SLA

Som bedriftskunde hos oss har du tilgang til prioritert kundestøtte.

WDM – Bølgelengde

Fast, optisk forbindelse mellom to lokasjoner - reservert for bedriften til enhver tid.

Utbyggere og entreprenører

Les hvorfor du som utbygger bør velge Eidsiva Bredbånd som din samarbeidspartner

Aktuelt

Se flere nyheter