Fiber til hjemmet - Hodalen, Kåsa og Øversjødalen

Etter dialog med Tolga kommune, og av hensyn til helsedirektoratets tiltak for å hindre spredning av Covid-19, holder vi for tiden ikke informasjonsmøter.

Vi kontakter alle adresser. Ønsker du kontakt med oss snarest kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Tolga kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i Hodalen, Kåsa og Oversjødalen. Utbygging vil gjennomføres når målet om 65% oppslutning er nådd. 

NØK med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når oppslutningsmålet er nådd.

Støttemidler på over kr 7 000 000,- fra Nkom og Tolga kommune er med på å muliggjøre dette prosjektet.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er private hustander som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. En utvidelse til eventuelle fritidsboliger vurderes etter endt utbygging.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Kart over hele området - vi har besluttet utbygging av fiber til hjemmet

Kart over Hodalen

Kart over Kåsa

Kart over Øversjødalen

Covid-19-situasjonen kan føre til materiell-/ressursknapphet og dermed påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.