Etablering av fiber – Sør-Odal

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Sør-Odal kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i områdene, Disenå, Ullern, Odalstunet og Solbakken. Utbygging vil gjennomføres når målet om 65% oppslutning er nådd.

Vi har gjennomført informasjonsmøter 26. april 2022 på Disenå samfunnshus, 27. april 2022 på Ullern samfunnshus, og 28. april 2022 i kommunestyresalen i rådhuset.

Laje med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen når vi har besluttet utbygging. Da vil vi komme med individuell tilbakemelding på leveransepunkt og leveransedato. 

Støttemidler på nesten kr 15 000 000,- fra Nkom, fylke og Sør-Odal kommune er med på å muliggjøre disse prosjektene.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

 

  • Kart over Disenå nord og Disenå vest - 38 bestillinger og vi mangler 21 for å beslutte utbygging av fiber. Vi er nå i dialog med kommunen om utfallet for området da vi mangler en del bestillinger iht. avtalen.

 

Besluttet utbygde områder!

Sør-Odal kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i områdene, Strøm, Sander-Skarnes og Galterud-Sander. Utbyggingen er i gang og vi har over 65% oppslutning som var krav for en eventuell utbygging, se Sør-Odal kommune

Veflen entreprenør er det som graver grøftene for fiberen, og SKG Consult utfører fiberarbeidet og kundeoppkoblingene i områdene. Vi avholdt informasjonsmøte i amfiet ved Glommasvingen skole, torsdag 20. april 2023. Vi komme med individuell tilbakemelding på leveransedato for de som har bestilt. 

Støttemidler på over kr 30 500 000,- fra Nkom, fylke og Sør-Odal kommune er med på å muliggjøre disse prosjektene.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.