Vi ser etter deg som vil være med å forme fremtiden med din IT-kompetanse

Headerblock image

Eidsiva er et av Norges største energi- og telekomkonsern, og jobber med å utvikle innovative produkter og tjenester som bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Våre moderne lokaler er fylt med muligheter og rom for å bruke nettopp DIN kunnskap til å påvirke utviklingen av et samfunn tilpasset vår tidsalder. Hos oss kan kunnskapen din vokse og ideer få utspring. Vi har flere virksomhetsområder med høy kompetanse og stor faglig bredde, hvor du får mulighet til å samarbeide og fordype deg i et eller flere av dine interesseområder.

Vår telekomvirksomhet, som i flere år har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser (Great Place to Work), søker deg som har erfaring med moderne IT-teknologi og ønsker å bli en del av vårt store digitale miljø lokalisert på Lillehammer.

Har du et brennende engasjement knyttet til noe av dette: 

  • Programmering med bruk av moderne skytjenester
  • Forvaltning av kjøretidsmiljøer og arkitektur
  • Sammenstille data for kartvisualisering og analyse
  • Datasikkerhet

Vi vil ha flere med på laget og har mange spennende oppgaver som er klare for å bli løst! Bli med å påvirke vårt digitale arbeid og utgjør en forskjell i tett samarbeid med mange dyktige og hyggelige kollegaer.

Hvis dette høres ut som noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt med Trond Morten Haug (trondmorten.haug@eidsiva.no) hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen.

Vi ser frem til å høre fra akkurat deg!