Hjelp oss å bli enda bedre!

Vi i Eidsiva Bredbånd vil levere gode tjenester som DU trenger og vil ha, og den beste måten å finne fram til disse på, er å spørre nettopp deg.

Vi i Eidsiva Bredbånd vil levere gode tjenester som DU trenger og vil ha. Den beste måten å finne fram til disse på, er å spørre nettopp deg. Derfor ønsker vi dine innspill på nyttige produkter og tjenester som vi ikke leverer i dag, men som du har lyst på, eller bruk for. Vi skal være innovative, og det gjør vi best med deg som kunde på laget. Har du tips til produkter og tjenester som du mener vi bør tilby, eller en god ide, har vi lyst til å høre fra deg!

Tips oss i dag

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Vilkår

Eidsiva Bredbånd er takknemlige for alle forslag som kommer, men gjør bidragsytere oppmerksomme på at vi forbeholder oss retten til å benytte oss av de innsendte ideene til videre produktutvikling og innovasjon. Vi vil ikke kompensere for eventuell videre bruk. Bidragsytere fraskriver seg dermed alle eventuelle immaterielle rettigheter og krav på den innsendte ideen og det produktet eller tilbudet som måtte bli realisert. |

Eidsiva Bredbånd står fritt til å ta i bruk innsendte bidrag og ideer vederlagsfritt, samt endre og tilpasse disse. Sender du inn din ide, kan du ikke benytte andres materiale, og står inne for at ideen er din egen.