Om oss

Eidsiva Bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet på Østlandet.

Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi også tilby bredbåndstilgang i resten av Norden. Tilleggstjenester som telefoni, tv og sikkerhet er også en del av vårt tilbud.

Vårt mål er at alle, uansett hvor du bor, skal ha tilgang til fibernett med de beste bredbåndstjenestene. For å få dette til samarbeider vi med energiselskaper, lokale dugnadslag, kommuner og fylkeskommuner. Dette er samfunnsoppdraget vårt, og vi er stolte av å gjøre denne jobben!

Headerblock image

Vi har et samfunnsoppdrag

Eidsiva Bredbånd har samfunnsoppdrag som fokus og ønsker å tilbyd våre tjenester til alle. Her kan du lese mer om vårt arbeid som lokal sponsor, karrieremuligheter og vår historie.

Ledige stillinger

Se våre ledige stillinger

Sponsorarbeid

Les mer om vårt sponsorarbeid

Årsrapporter

Her finner du våre siste årsrapporter

Ledelse

Her finner du informasjon om vår ledergruppe.

Fakta og historie

Fakta og historie

Eidsiva Bredbånd leverer bredbånd via egen infrastruktur til privat- og bedriftsmarkedet på det indre Østlandet. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere kan vi også tilby bredbåndstilgang i resten av Norden. Tilleggstjenester som telefoni, TV og sikkerhet er også en del av vårt tilbud.

Våre verdier er en ledetråd i vår virksomhet: Åpen, skikkelig og djerv.

Les mer om oss og vår historie her

Vår arbeidsplass

Vår arbeidsplass

En god arbeidsplass er et sted hvor du har ​tillit til de du jobber for og med, ​er stolt av jobben som utføres, og ​føler felleskap med kolleger.

I Eidsiva Bredbånd vet vi at det er medarbeiderne som skaper resultatene og verdiene.

Les mer om vår arbeidsplass her

Eidsiva Bredbånd - vår profil

Eidsiva har gjennomgått store endringer de siste årene, og vi ønsker å tydeliggjøre Eidsiva som et ledende og bærekraftig infrastrukturkonsern. Den nye visuelle profilen speiler dagens strategi og virksomhetsområder, og er felles for morselskapet/konsernet og virksomhetene Bioenergi og Bredbånd. Den nye identiteten er kjennemerket for hele selskapets visjon: Drivkraft for nye muligheter.

Se vår brandguide her