Etablering av fiber – Nord-Gudbrandsdalen

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kontakt oss ved å sende inn skjemaet nederst på siden.

Besluttet utbygd med fiber

Vågå, Dovre og Lesja kommuner har signert ny kontrakt med Eidsiva Bredbånd for utbygging av fiber når vi har 65% oppslutning. Vi har sendt brev til alle husstander som har muligheten i denne omgangen.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Etter dialog med kommunen har vi besluttet utbygging av fiber i områdene.

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

Vågå kommune, se kommunesiden om prosjektene her

Dovre kommune

Lesja kommune, se kommunesiden om prosjektene her

Som for tidligere prosjekter gjør vi oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Kommunene ønsker en totalt oppslutning på 65% blant alle husstandene i disse områdene sett under ett, for at prosjektet skal starte opp med en fiberutbygging.

Det er Fjellnett AS (Eidefoss Nett) som står for gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

 

Ferdig utbygd, og noen områder som bygges ut med fiber

Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja kommune (Regionrådet for Nord-Gudbrandsdal) har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging i regionen. Det er Skjåk Energi Nett og Fjellnett AS (Eidefoss Nett) som står for gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder er (innenfor rød strek):

Skjåk kommune

Sel kommune

Vågå kommune

Lom kommune

Lesja Kommune

Dovre kommune

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.