Fiber til hjemmet – Midt-Gudbrandsdalen

De som ønsker at vi kontakter dem, kan sende inn skjemaet nederst på siden.

Besøk på dør er stoppet - send inn skjema!

Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, Gudbrandsdal Energi Nett og Eidsiva Bredbånd har invitert til informasjonsmøter om fiberutbygging, som er utsatt på grunn av Covid-19:

Utsatt på grunn av Covid-19: 

Torsdag 05.03.2020 på Vinstra vidaregående skule, se Facebook Nord-Fron kommune,
Mandag 09.03.2020 og tirsdag 10.03.2020 i Sør-Fron kulturhus i Harpefoss, se Sør-Fron kommune,
Onsdag 18.03.2020 på Tromsvang på Fåvang, se Facebook Ringebu kommune

Gjennomførte infomøter: Onsdag 04.03.2020 kl. 19:00 på Vinstra vidaregående skule

Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging på vestsiden i regionen. Det er Gudbrandsdal Energi Nett som står for gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

Etter dialog med Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal bestemte vi oss for å ikke gjennomføre oppsøkende salg før seint på våren 2020 på grunn av Covid-19.

Trinn 1 skal nå igangsettes, og over 1.000 innbyggere vil få tilbud om fibertilgang. Dette er en trinnvis subsidiert utbygging etter retningslinjer fra Nkom. Påfølgende trinn vil startes opp fortløpende når nye tilskudd er på plass, for å nå kommunenes mål om høyhastighetsbredbånd til alle innen 2023.

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel. 

Les mer om:

I forbindelse med fiberutbyggingen vil Gudbrandsdal Energi Nett foreta en inspeksjon av eksisterende strømnett, da fiberanlegget skal bygges på dette. Dersom stolper eller linjer må byttes vil dette medføre noe anleggsvirksomhet.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder er (innenfor røde strek): 

FTH Kvam vest

FTH Tårud

FTH Ruste

FTH Harpefoss vest

FTH Lia

FTH Fåvang vest

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net