Fiber til hjemmet – Midt-Gudbrandsdalen

Sør-Fron kommune, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, Vevig, Laje, Brunbjørn og Eidsiva Bredbånd har holdt digitalt informasjonsmøte om fremdrift i trinn 1 og oppstart trinn 2, tirsdag 16. mars 2021.

Du kan se hele møtet på Sør-Fron kommune sin side

Trinn 2 starter opp snart og når alt er klart, vil alle bli kontaktet

Trinn 1: Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, Vevig og Eidsiva Bredbånd har invitert til informasjonsmøter om fiberutbygging. Flere av disse måtte dessverre utsettes på grunn av Covid-19.

Gjennomført infomøte: 
Onsdag 04.03.2020 kl. 19:00 på Vinstra vidaregående skule

Disse møtene ble utsatt på grunn av Covid-19:
Torsdag 05.03.2020 på Vinstra vidaregående skule, se Facebook Nord-Fron kommune,
Mandag 09.03.2020 og tirsdag 10.03.2020 i Sør-Fron kulturhus i Harpefoss, se Sør-Fron kommune,
Onsdag 18.03.2020 på Tromsvang på Fåvang, se Facebook Ringebu kommune

Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging på vestsiden i regionen. Vevig står for gjennomføring av fiberutbyggingen, i samarbeid med sine underentreprenører.

Trinn 1 bygges nå, og over 1.000 boliger har fått tilbud om fiber. Det er fortsatt mulighet til å være med på denne utbyggingen. Ønsker du et uforpliktende tilbud, kan du fylle ut og sende inn skjemaet nederst på siden.

Trinn 2 starter kartlegging når alt er klart som pr. nå ser ut er høsten 2021, og nesten 850 boliger vil da få tilbud om fiber.
Dette er en trinnvis subsidiert utbygging etter retningslinjer fra Nkom. Kommunens mål er høyhastighetsbrebånd til alle innen 2023.  For å nå dette målet startes derfor de neste trinnene opp fortløpende så snart nye tilskudd er på plass.

Fiberen skal bygges via samme infrastruktur som eksisterende strømnett. I forbindelse med fiberutbyggingen, vil Vevig derfor foreta en inspeksjon av dette. Dersom det viser seg at eksisterende stolper eller linjer må byttes må det påregnes noe anleggsvirksomhet i den forbindelse.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstander innenfor de oppmerkede områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder er (innenfor røde strek): 

Kart over trinn 2: Karvet, Jensbakken og Sveipe kommer når dette er klart

Kart over Kvam vest

Kart over Tårud

Kart over Ruste

Kart over Harpefoss vest - trinn 1

Kart over Lia - trinn 1

Kart over Fåvang vest

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.