Trysilfjell - Medlemspris på digital-TV og bredbånd

Vi har gleden av å informere deg om at Trysilfjell hytteeierforening har inngått en fordelaktig avtale med Eidsiva Bredbånd som gir deg digital-TV og superraskt bredbånd på hytta til rabattert pris.

For å abonnere på dette må du være tilknyttet Eidsiva Bredbånd sitt kabel-TV nett i Trysilfjellet Sør. Det forutsettes at du har betalt medlemsavgiften til Trysilfjell Hytteierforening. Rabatten gjelder for 12 måneder av gangen, og forutsetter 12 måneders binding. Du må selv kontakte vårt kundesenter for å fornye rabatten. Ny rabatt krever at du har betalt medlemsavgift for nytt år. Rabatten gjelder ikke for kunder tilknyttet allerede rabattert fellesavtale på digital-TV.

Våre medlemspriser på TV -og bredbåndspakker

Her finner du våre medlemspriser TV og bredbåndspakker for fritid.

Fritid 25

Bredbånd og TV

kr 599,-/mnd. (-49,- i rabatt)

Fritid 80

Bredbånd og TV

kr 649,-/mnd. (-149,- i rabatt)

Fritid 100

Bredbånd og TV

kr 799,-/mnd.  (-149,- i rabatt)

Våre medlemspriser på kun bredbåndspakker

Her finner du våre medlemspriser på kun bredbåndspakker

Fritid 80 Mbps

kr 399,-/mnd. (-100,- i rabatt)

Fritid 100Mbps

kr 549,-/mnd. (kr -100,- i rabatt)

Ønsker du å binde deg for 12 måneder mot rabatt, kan dette kun skje via skjemaet under. Endring av eksisterende tjenester, eller bestilling av nye foretar du ved å kontakte vårt kundesenter på telefon 612 00 612. Etter noen minutter vil du få en bekreftelse på e-post på at vi har mottatt din henvendelse.

Er du usikker på hva slags produkt du har fra før? Logg deg inn på Min Side for å se din oversikt. Der kan du også se ditt kundenummer.

Velg ditt kundeforhold