Trysilfjell - Medlemspris på digital-TV og bredbånd

Vi har gleden av å informere deg om at Trysilfjell hytteeierforening har inngått en fordelaktig avtale med Eidsiva Bredbånd som gir deg TV og superraskt bredbånd på hytta til rabattert pris.

For å abonnere på dette må du være tilknyttet Eidsiva Bredbånd sitt bredbåndsnett i Trysilfjell Sør. Det forutsettes at du har betalt medlemsavgiften til Trysil Hytteierforening. Rabatten gjelder for 12 måneder av gangen, og forutsetter 12 måneders binding. Du må selv kontakte vårt kundesenter for å fornye rabatten. Ny rabatt krever at du har betalt medlemsavgift for nytt år. Rabatten gjelder ikke for kunder tilknyttet allerede rabattert fellesavtale på TV og bredbånd.

Avtalen innebærer følgende rabatter for deg som medlem

1Abonnerer kun på bredbånd: Rabatt på kr 100,- per måned på valgt bredbåndsprodukt (gjelder ikke det til en hver tids lavest prisede produkt)

2Abonnerer på pakke med både bredbånd og TV: rabatt på kr 149,- per måned på valgt produktpakke. Inkluderer produktpakke det lavest prisede bredbåndsprodukt reduseres rabatten til kr 49,- per måned.

Ønsker du å binde deg for 12 måneder mot rabatt, kan dette kun skje via skjemaet under. Endring av eksisterende tjenester, eller bestilling av nye foretar du ved å kontakte vårt kundesenter på telefon 612 00 612. Etter noen minutter vil du få en bekreftelse på e-post på at vi har mottatt din henvendelse.

Er du usikker på hva slags produkt du har fra før? Logg deg inn på Min side. Der kan du også se ditt kundenummer.

Velg ditt kundeforhold

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring