Internett og tv til Stange kommunale boligforetak

Vi tilbyr nå internett og tv til alle som leier bolig av Stange kommunale boligforetak. Du kan forespørre tv- og internett, eller bare internett. Skjema finner du lengre ned på denne siden.

Leveringstiden er avhengig av om det er fiber lett tilgjengelig i din bolig.
Mer informasjon finner du hos Stange kommunale boligforetak.  

Se også Spørsmål og Svar nederst på siden.

Våre produkter

Priser er inkl. mva.
Fakturering håndteres av Stange kommunale boligforetak.

Fiber og TV

Internett minimum 50 Mbps og tv

Kr 590 per måned

Send forespørsel

Kun fiber

Internett minimum 50 Mbps

Kr 390 per måned

Send forespørsel

Send forespørsel

I dette skjemaet registrerer vi forespørsel for internett og TV på vegne av Stange kommunale boligforetak.

 

Type henvendelse

Velg ditt produkt

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg får internett?
Målet er at det skal bygges ut nett til de fleste av våre boliger, men det er avhengig av hvor mange bestillinger vi får. Vi håper å være i mål med alle i løpet av 2022. Vi vil prioritere å bygge ut der vi har flest bestillinger slik at vi når flest mulig leietagere så raskt som mulig. Det betyr at vi ikke kan gi deg nærmere informasjon om når du får nett før vi har gjort våre prioriteringer sammen med Eidsiva Bredbånd og besluttet utbygging der du bor. Jo flere bestillinger vi får jo mer ressurser kan vi sette på utbyggingen og dermed vil det gå raskere.


Kan alle beboere få nett?
Det er dessverre noen få som ikke får nett i første omgang, det gjelde ca 10 stk av våre boliger utenfor bo- og servicesentrene.
Når det gjelder bo & servicesenter jobber vi med å får til en løsning der også, men foreløpig er det andre boliger vi tar bestilling
til.


Hastighet
Det garanteres en minimumshastighet på 50 Mbps men opplevd hastighet forventes å bli opp mot 100 Mbps. Har du behov for høy kapasitet f.eks. til spilling anbefaler vi kabel istedenfor WiFi.


Bindingstid
Ingen bindingstid, men se pkt. under om oppsigelsestid.


Oppsigelsestid
Oppsigelsestiden er en måned fra den 1. i påfølgende måned etter oppsigelse er mottatt. Ved avslutning av leieforhold følger oppsigelse av internettabonnement oppsigelsestid for bolig.


Prisjusteringer
I kontraktsperioden boligforetaket har med Eidsiva, til 31.10.2023, vil prisen på internett og TV bli regulert på samme
tidspunkt, og i henhold til samme regler som det gjøres i husleiekontrakten for husleien.


Bestille med forbehold om oppstart?
Hvis du har bindingstid med en nåværende internettleverandør kan du bestille med forbehold om oppstart på et senere tidspunkt.


Kan jeg bestille flere kanaler?
I avtalen mellom Eidsiva og boligforetaket leveres ikke flere kanaler, men det kan leietagerne selv ordne via internett på sidene
til leverandører av TV-signaler