Informasjon om prisendring

1. mars 2021 endrer vi priser og produkter for å fortsette utviklingen av våre tjenester og bygge fiberbredbånd til enda flere.

Vi jobber kontinuerlig for å utvikle tjenestene våre, slik at du hele tiden kan være trygg på at vi leverer produkter med markedets høyeste kvalitet. Prisendringen vi nå gjennomfører er i samsvar med prisnivået i markedet. Hvis du har bindingstid på din eksisterende avtale vil endringen først tre i kraft når bindingstiden utløper.

Om endringen

Spørsmål og svar

Kontakt kundeservice

Ring oss på telefon 612 00 612 eller kontakt oss via chat, kontaktskjema eller e-post under. Våre åpningstider finner du her.
Ønsker du å avslutte ditt kundeforhold, kontakt oss på telefon.

Chat med oss

Vår chat er tilgjengelig for våre privatkunder i våre åpningstider. Er du bedriftskunde kan du ringe oss på telefon 612 00 612.

Send oss e-post

Vårt mål

Vårt mål

Vårt mål er at alle, uansett hvor du bor på Østlandet, skal ha tilgang til fibernett med de beste bredbåndstjenestene – til markedspris. For å få dette til samarbeider vi med energiselskaper, lokale dugnadslag, kommuner og fylkeskommuner. Dette er samfunnsoppdraget vårt, og vi er stolte av å gjøre denne jobben!