Oppgradering av fibernettet i ditt nabolag

Eidsiva Bredbånd jobber kontinuerlig for å gjøre bredbåndsnettet bedre, raskere og mer robust. Oppgraderingen vil gjøre det mulig å tilby hastigheter opp til 1 Gbps via fiber hjem til deg.

Vi gjør slike oppgraderinger av nettet og utstyr helt uten kostnad for deg.

Oppgraderingen skjer ved å bytte utstyr hjemme hos deg dersom ditt utstyr er gammelt, samt å bytte tekniske komponenter i sentralen i ditt nabolag. Dette gjøres av våre samarbeidspartnere og koordineres av oss.

Hva betyr det for deg?

Enkelte kunder må få byttet ut sitt nåværende fibermodem hjemme. Denne erstattes av en fiberkonverter og en ny trådløs router. En montør fra Laje Nettservice AS vil kontakte deg for å avtale tidspunkt. Det eneste du trenger å gjøre er å være hjemme når montøren kommer til avtalt tid. Dette gjelder kunder som får beskjed av oss om dette pr. SMS. Dette vil ikke koste deg noe ekstra.

Våre montører vil være nødt til å stenge av sentralen i et kortere tidsrom for å bytte utstyret. Du vil da være uten bredbånd og TV (om du har det), alt fra noen minutter til noen timer. Dette er avhengig av hvor stor oppgraderingen er i ditt område. Du vil få nærmere beskjed om dato og hvor lang tid oppgraderingen antas å ta på SMS fra oss. Dette vil gjelde for alle kunder i områder vi oppgraderer.

Vi samarbeider med Laje Nettservice AS som gjør selve oppgraderingen i ditt nabolag.

Vi liker fart!

Det er derfor vi gjør oppgraderingen. Vi håper også du liker fart på bredbåndet ditt. Etter oppgraderingen muliggjør vi i hvert fall skikkelig fart på fiberbredbåndet hos deg.

Du kan lese om de høyere hastighetene vi tilbyr på fiber her.

Spørsmål eller ønsker høyere fart?

Om du ønsker å bestille høyere hastigheter eller har du spørsmål? Ta kontakt med oss.