Etablering av fiber – Våler øst

Vi bygger ut området!

Ønsker du et uforpliktet tilbud, kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Nå kan du få fiber til hjemmet!

Våler kommune og Eidsiva Bredbånd har inngått avtale om fiberutbygging i Våler Øst. Fiberutbyggingsprosjektet har fått støttemidler fra Nkom, fylket og Våler kommune som gjør det mulig å gjennomføre utbyggingen.

Det ble avholdt informasjonsmøter om fiberutbygging i Våler øst desember 2021. Området er nå besluttet utbygd etter god dialog med Våler kommune, les artikkel iSOLØR.no her. Beboere i området kunne den 12. mai møte Netco og Eidsiva Bredbånd ved Nordhagen skole.

Det er kun husstander i området som har mulighet til å få fiber i denne omgang. Området som per nå er besluttet utbygd og har hatt siste frist for å bestille den 25. mai 2023, ligger innenfor rød strek i kartet

Utbyggingen i området vil gjennomføres av Netco og deres underentreprenører. Du får mer informasjon om leveransedato når prosjektet starter opp. For å sikre god fremdrift er det viktig å raskt komme i dialog med grunneiere der hvor vi trenger en avtale på plass. For oppdatert status på adressen kan du se her.

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.