Etablering av fiber – Rendalen

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Rendalen kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i områdene Åkrestrømmen, Sjølisand og Midtskogen.

NØK, Rendalen kommune og Eidsiva Bredbånd har informasjonsmøte om fiberutbygging på Åkrestrømmen den 28. juni kl. 18:00 på Øiseth Hotell, Engerdalsveien 67, Rendalen.

NØK, Rendalen kommune og Eidsiva Bredbånd har hatt informasjonsmøte om fiberutbygging i Sjøli den 12. september 2021 på Sjøvang grendehus, Sjølisand.

Vi har sendt ut brev til alle husstander i området angående informasjonsmøte og vi kommer til å besøke alle adresser som ikke er avklart.

Utbygging vil gjennomføres når målet om 65% oppslutning er nådd.

NØK med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når oppslutningsmålet er nådd. 

Støttemidler på over kr 3 100 000,- fra Nkom, fylke og Rendalen kommune er med på å muliggjøre prosjektet i Sjøli og over kr 470 000,- for å muliggjøre prosjektet i Midtskogen. For Åkrestrømmen er det nesten kr 900 000,-.

Har hatt informasjonsmøte om fiber til hjemmet for Åkrestrømmen, tirsdag 28. juni 2022 på Øiseth Hotell, og vi besøker de som ikke er avklart på dør ukene som kommer.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstander som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status nå er:

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

 

 

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.