Etablering av fiber – Østsida

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Stor-Elvdal kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging fra Koppang sør til Stai. Avtalen med kommune er at vi bygger ut med fiber da vi har 65% bestillinger.

Laje med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato. 

Støttemidler på over kr 6 500 000,- fra Nkom, fylke og Stor-Elvdal kommune er med på å muliggjøre disse prosjektene. Den 29. mars 2022 hadde vi informasjonsmøte på Stor-Elvdal Hotell.

Er kun husstander som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Området det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

Kart over Østsida nord og Østsida sør - besluttet utbygging og siste frist var 20. april 2023 for å være med. Stor-Elvdal kommune sin side, se her

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.