Etablering av fiber – Nord-Gudbrandsdalen

De som ønsker at vi kontakter dem, kan sende inn skjemaet nederst på siden.

Ingen besøk på dør - send inn skjema!

Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja kommune (Regionrådet for Nord-Gudbrandsdal) har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging i regionen. Det er Skjåk Energi Nett og Eidefoss Nett som står for gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

Etter dialog med Regionrådet for Nord-Gudbrandsdal bestemte vi oss for å ikke gjennomføre oppsøkende salg før seint på våren 2020 på grunn av Covid-19.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder er (innenfor rød strek):

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.