Etablering av fiber – Midt-Gudbrandsdalen

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kontakt oss ved å sende inn skjemaet nederst på siden.

Trinn 2 - bygging pågår

Vi starte opp den 22. november 2021 med informasjonsmøter og nesten 850 boliger vil da få tilbud om fiber.

Kommunene Sør-Fron, Nord-Fron, Ringebu, samt Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, GEfiber og Eidsiva Bredbånd har hatt informasjonsmøter i november 2021. Disse var på Inntunet VVS,  Dale-Gudbrands gard og Innovasjonssenteret.

Dette er en trinnvis subsidiert utbygging etter retningslinjer fra Nkom. Kommunens mål er høyhastighetsbredbånd til alle. For å nå dette målet startes derfor de neste trinnene opp fortløpende så snart nye tilskudd er på plass.

Fiberen skal bygges via samme infrastruktur som eksisterende strømnett. I forbindelse med fiberutbyggingen, vil GEfiber derfor foreta en inspeksjon av dette. Dersom det viser seg at eksisterende stolper eller linjer må byttes må det påregnes noe anleggsvirksomhet i den forbindelse.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstander innenfor de oppmerkede områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet.

Områdene det gjelder er (innenfor røde strek): 

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

Sør-Fron kommune, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, GEfiber og Eidsiva Bredbånd har holdt digitalt informasjonsmøte i mars 2021.

Se Sør-Fron kommune sin side om prosjektene her

 

Trinn 1 - ferdig utbygd

Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal, GEfiber og Eidsiva Bredbånd har invitert til informasjonsmøter om fiberutbygging. Flere av disse måtte dessverre utsettes på grunn av Covid-19.

Gjennomført infomøte: 
Onsdag 04. mars 2020 kl. 19:00 på Vinstra vidaregående skule

Disse møtene ble utsatt på grunn av Covid-19:
Torsdag 05. mars 2020 på Vinstra vidaregående skule, se Facebook Nord-Fron kommune,
Mandag 09. mars 2020 og tirsdag 10.03.2020 i Sør-Fron kulturhus i Harpefoss, se Sør-Fron kommune,
Onsdag 18.0 mars 2020 på Tromsvang på Fåvang, se Facebook Ringebu kommune

Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberbygging på vestsiden i regionen. GEfiber står for gjennomføring av fiberutbyggingen, i samarbeid med sine underentreprenører.

Trinn 1 over 1.000 boliger kan og har fått fiber, og vi er nå ferdig utbygd med alle områdene før tiden. Vi tar en ny runde i områdene i starten av 2022, for oppkobling sommeren 2022. Ønsker du et uforpliktende tilbud, kan du fylle ut og sende inn skjemaet nederst på siden.

Områdene det gjelder er (innenfor røde strek): 

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sende en forespørsel her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.