Etablering av fiber – Gjøvik

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Gjøvik kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i områdene Biristrand, Hanssvea, Klundbyvegen, Valdresstugua, Heimsangen - Svearoa og Skundberg - Onsrud. Samt avtalt med kommunen om områdene Biri nord, Kielgata og Ravegen. Vi må ha 65% bestillinger for at vi skal beslutte en utbygging i områdene,

Laje med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når tilstrekkelig med kontrakter er signert.

Det er totalt midler fra Nkom, fylke og Gjøvik kommune som gjør at vi kan bygge ut områdene.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som har fått brev som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder og status pr. 15. september 2023 er:

Vi er i dialog med kommunen om hva utfallet av områdene blir. Blir det besluttet utbygging av fiber i området, får alle som har bestilt melding om dette.

Områdene Biri nord, Kielgata og Ravegen er det ikke noe støttemidler, men vi har avtalt med kommunen om å ta en runde for å se om vi får 65%. Da vi har dette, så bygger ut vi ut med fiber i områdene.

 

Områder vi bygger ut!

Gjøvik kommune har signert avtale med Eidsiva Bredbånd om fiberutbygging i områdene Bjugstad, Skansen, Skumsjøen, Dalborgen, Vardal, Redalen og Kollshaugen. Laje med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når tilstrekkelig med kontrakter er signert.

Det er totalt midler fra Gjøvik kommune på nesten kr 12 300 000,- som gjør at vi kan bygge ut områdene.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene markert i kartet som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang. 

Områdene det gjelder er (innenfor rød strek):

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.