Prestrud Hogne

På grunn av situasjonen med koronavirus blir det dessverre ikke noe informasjonsmøte i nærmeste fremtid. Ønsker du kontakt med oss snarest kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Ferdigstilte området uke 47 i 2020. Har byttet stolper, ryddet linjer, forsterket eksisterende nett, strekke stamnett og rørpakker, samt skjøting av stamnett. Var godt innen for fristen som var uke 51 2020. Dette feltet tok vi i sammenheng med Øvergjøvik

Møte som har vært: Tirsdag 11.6.2019 kl. 18:00 på Fredheim

Se kart
Status: Ferdig utbygd med fiber til hjemmet til de som har bestilt.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kartet, men ønsker fiber til hytta kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

 

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.