Fluberg

Etter dialog med Fluberg kommune, og av hensyn til helsedirektoratets tiltak for å hindre spredning av Covid-19, holder vi for tiden ikke informasjonsmøter.

Vi kontakter alle adresser. Ønsker du kontakt med oss snarest kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Onsdag 22. april 2020 avholdt Fluberg vel, Søndre Land, VOKKS og Eidsiva Bredbånd webinar med over 40 deltakere. Du kan lese om webinaret her.

Før Eidsiva Bredbånd kan beslutte utbygging av fiber til området må vi har mer enn 50 % oppslutning. Denne siden vil bli oppdatert hver fredag med antall bestillinger, slik at en kan se hvilket antall Eidsiva Bredbånd mangler for å beslutte utbygging av fiber til hjemmet på Fluberg. 

Per 21. august 2020 er det registrert 66 bestillinger og vi har sendt området videre til prosjektleder og VOKKS for en gjennomgang. Når endelig beslutting om utbygger er klar blir alle varslet per SMS.

Her er link til Eidsiva Bredbånds presentasjon den 22.04.2020

Se kart over Fluberg
Status: Besluttet utbygging. Vi startet utbygging og graving av rør høsten 2020 med økt utbyggningsaktiviteten i midten av januar 2021.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Er du ikke innenfor på kartet, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.