Kobbernettet avvikles i Norge - bytt til fiber

Fram mot 2022 avvikler Telenor kobbernettet i Norge. Som din bredbåndsleverandør tar Eidsiva Bredbånd nå grep for å sikre deg tilgang til internett også etter at kobbernettet stenges. 

For deg betyr dette at du nå må over på en annen teknologi. Eidsiva Bredbånd vil alltid jobbe mot en moderne og fremtidsrettet bruk og tilgang til Internett for innbyggerne på Innlandet og derfor vil få med så mange som mulig over på fiberbredbånd.

Vi anbefaler deg allerede nå om å gå over til denne teknologien slik at du ikke risikerer å bli sittende uten noe nettilgang.
Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din. Med fiberbredbånd fra oss er du tett på øyeblikkene!

Bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud på fiberbredbånd? Fyll ut skjemaet

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din. Med fiberbredbånd fra oss er du tett på øyeblikkene!

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Produkter

Eidsiva Bredbånd har flere tilleggsprodukter som kan passe deg.