Etablering av fiber – Elverum

Pr. nå så mangler det en del bestillinger før vi kan beslutte utbygging av fiber i områdene, og vi har sendt brev til alle som ikke har vist sin interesse. Etter påsken tar vi en ny runde, for å få en avklaring på hvilken områder som vi eventuelt bygger ut.

Ordfører i Elverum kommune, Lilian Skjærvik, har oppfordret beboere i området også, se Elverum kommune.

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Elverum kommune og Eidsiva Bredbånd har hatt informasjonsmøte om fiberutbygging  for husstander i områdene Skogen, Rølsåsen, Lykkja, Sørskogbygda Sør og Jømna med omegn på Sørskogbygda samfunnshus, mandag 16. januar 2023 og Folkets hus Jømnvang, tirsdag 17. januar 2023.

Utbyggingen er et spleiselag mellom Nkom, fylkeskommune, kommune, utbygger og innbygger. Støttemidler på over kr 10 000 000,- fra Nkom, fylke og Elverum kommune er med på å muliggjøre disse prosjektene, sammen med egenandelen fra innbyggerne.

Utbygging vil gjennomføres når målet om 65% oppslutning er nådd. 

Netco med sine underentreprenører står for gjennomføring av utbyggingen. Vi vil komme med individuell tilbakemelding på leveransedato når oppslutningsmålet er nådd. 

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstander som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Med fibernett kan du få både bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel. For nærmere informasjon om tjenestene, se lengre ned i artikkelen.

Områdene det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. 26. mai 2023 er:

Er nå 136 bestillinger og vi mangler 57 for å beslutte en utbygging. Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

 

Situasjonen i Ukraina kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende. Ved eventuelle vesentlige avvik i sluttleveranse vil kundene bli informert.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.