Etablering av fiber – Eidskog

Ønsker du en uforpliktet tilbud kan du sende inn skjemaet på siden.

Status trinn 3 - utbygd av fiber til hjemmet!

Eidskog kommune og Eidsiva Bredbånd har en avtale om å bygge fibernett i området Nessjøen - Finnsrud. Vi måtte ha 65% bestillinger av adressene før vi besluttet utbygging. Dette er etter en anbudsrunde med midler fra Nkom, fylke og kommunen.

Støttemidler på nesten kr 8 500 000,- fra Nkom, fylke og Eidskog kommune er med på å muliggjøre disse prosjektene.

Ordfører i Eidskog kommune, Kamilla Thue snakker om muligheten beboere i Nessjøen-Finsrud har nå.

Vi har hatt informasjonsmøter om fiberutbygging i området Nessjøen - Finnsrud i april 2022 i Festsalen på Eidskog rådhus og på Finsrud Samfunnshus.

Kart og status for området pr. nå er:

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

 

Status trinn 2 - ferdig utbygd med fiber til hjemmet!

Brev er sendt til beboere i disse områdene. Vi måtte ha 65% bestilling i hvert område for å beslutte en utbygging. Se kart over områdene i listen under. Adresser innenfor rød strek har mulighet å bestille fiber til hjemmet i denne omgangen.

Området Granittvegen har vi solgt før, men dessverre ble det for dyrt å bygge ut. Nå har kommunen gitt midler og vi har tatt en ny runde her.

Kart og status for områdene pr. nå er:

Har du bestilt kan du søke oppdatert status for adressen din her.

 

Status trinn 1 - ferdig utbygd med fiber

Det var godt oppmøte på informasjonsmøtene med Eidskog kommune, Eidsiva Bredbånd og beboere i desember 2019 på Rådhuset og Vestmarka samfunnshus.

Etter informasjonsmøtene har vi jobbet i alle områdene, samt hatt veldig god dialog med de forskjellige vel'ene.

Kart og status for områdene pr. nå er:

Etter avtale med Eidskog kommune har vi gått bort fra Egenandel Eidskog kommune i alle områdene.

Det er sendt SMS til de som har levert Egenandelskjema: Eidsiva Bredbånd har i oppdrag for Eidskog kommune fått i oppdrag å sende faktura på egenandelen på kr 8 000,- Ønsker du delbetaling kontakt kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kartene? Fyll ut skjemaet:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net