Etablering av fiber – Budorvegen

Vi har vært i dialog med Løten kommune om utbygging i området og vi har nå fått tilbakemelding at GlobalConnect ikke kan levere her. Da dette er et kostbart område med kryssing av vegen, så må vi ha 4 bestillinger av 4 adresser for at vi kan finne lønnsomhet for å bygge ut området.

Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet nederst på siden.

Mulighet for fiber til hjemmet!

Området det gjelder (innenfor rød strek) og status pr. nå er:

Kart over Budorvegen - 2 bestilling og mangler 2 bestillinger for å beslutte utbygging i området

Covid-19 situasjonen og det som skjer i Ukraina, kan føre til materiell- og ressursknapphet. Dette kan påvirke tidspunktet for sluttleveranse til enkeltkunder. Situasjonen vurderes fortløpende.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.