Fiber til hjemmet

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din. I mange områder har vi allerede bygget ut fiber og kan derfor raskt levere både fiberbredbånd og Altibox TV.

Den nye hverdagen med hjemmekontor, barn med digital skolehverdag, mer gaming, mer strømming og mer surfing viser hvor avhengig vi er av at Internett fungerer gunstig, hele tiden. Når hele husstanden er koblet til nettet øker datatrafikken drastisk og mange husstander vil slite med kapasiteten.

Meld din interesse

Meld din interesse på skjema nederst på siden, eller send SMS med kodeord FIBER til 03370 så tar vi kontakt med deg med et hyggelig tilbud. 

Pakketilbud på fiberbrebånd og TV

Pakketilbud på fiberbrebånd og TV

Pakken inkluderer fiberbredbånd med ønsket hastighet og Altibox TV med 1 dekoder

Uansett hvilken pakke du velger, kan du starte de fleste programmer forfra, du får tilgang til et syvdagers programarkiv, et stort utvalg kanaler og strømmetjenester, samt mulighet til å sette dine favorittprogrammer på opptak og se dem når og hvor du vil – både i og utenfor hjemmet med Altibox-appen.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud på fiberbredbånd og Altibox TV.

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg.

Fiberbredbånd gir deg den høyeste hastigheten og den mest stabile internettlinjen.

For å være sikret raskest mulig internett må du ha fiberkabel helt inn til huset. Noen løsninger leverer fiber et stykke, og kobber eller trådløst siste veien inn til huset. Med fiber er det ingen begrensning i hvor mye data du kan laste ned.