Hvorfor du må bruke vår ruter

Vi bytter kundesystem, og standardiserer samtidig vårt oppsett for bredbånd.

I forbindelse med overgangen til Altibox bytter vi kundesystem for alle våre fiberkunder. Det nye systemet krever at du har en ruter fra oss, med vår programvare, koblet direkte på fiberkonverteren.  Dersom vår ruter ikke er koblet til fiberkonverteren når du overføres til nytt kundesystem, vil du miste Internettforbindelsen. Vi oppfordrer deg derfor til å bytte til Inteno-ruteren snarest. 

Har du ikke Inteno-ruter fra oss vil du få tilsend dette kostnadsfritt om kort tid. Du trenger ikke kontakte oss for å bestille ny ruter. 

Vi vet at mange har valgt egen ruter fordi de ikke ønsker å benytte WiFi fra vår Inteno-ruter. Så snart du har blitt flyttet til det nye kundesystemet, kan du logge inn på Min Side og sette vår Inteno-ruter i bromodus. Deretter kan du koble egen ruter til LAN4 på vår Inteno-ruter og bruke din egen til lokalt nettverk igjen. 

Når skjer det

Vi har dessverre ingen konkret dato å gi for når akkurat du blir flyttet, men det vil skje i løpet av noen få uker. Du får SMS et par dager før det er din tur, men det er viktig at du kobler om til vår ruter så snart som mulig. Så raskt du har byttet ruter så er du et steg nærmere flytting. 

Hvorfor gjør vi det? 

  • Sikrere drift og enklere vedlikehold 
  • Vi unngår uheldige ringvirkninger som følge av feilkoblinger hos enkeltkunder 
  • Mulighet til å oppdatere programvaren på ruteren, som for eksempel sikkerhetsoppdateringer 
  • Det gir deg muligheten til å endre innstillinger på nettverket ditt gjennom Min Side. 

Kontakt kundeservice

Ring oss på telefon 612 00 612 eller kontakt oss via chat, kontaktskjema eller e-post under. Ønsker du å avslutte ditt kundeforhold, kontakt oss på telefon.

Chat med oss

Vår chatbot er tilgjengelig for våre privatkunder hele døgnet.
Våre kundebehandlere vil også kunne bistå i chatten i tidsrommet:
Hverdager kl 08:00 - 16:00

Er du bedriftskunde kan du ringe oss på telefon 612 00 612.

Send oss e-post

Info på kabelnettet

Har du behov for å flytte eller få informasjon om Eidsivas rør, kabler, skap eller andre nettelementer kan du melde inn sak her.