Melde flytting

Her kan du melde inn flytting, om du flytter til en ny adresse. Husk å fyll ut alle felter. Behandling på flyttesaker kan ta 3-4 uker. Leveringstid av signaler til din nye adresse er avhengig av om vi har kabler inn til boligen allerede, eller om det bygges ut infrastruktur for bredbånd i ditt område. Merk at om det må kobles opp og installeres utstyr i din nye bolig tilkommer det en etableringspris.

Hvis du skal flytte og overlate Altibox-dekoderen til nye beboere, eller du skal sende den i retur, så må du tilbakestille den til fabrikkstandard først. Les her hvordan du gjør det.

Om du flytter til en adresse utenfor vårt dekningsområde kan vi dessverre ikke levere til deg på ny adresse.

Vi tar kontakt med deg vedrørende tilbud og avklaring på hva du ønsker av tjenester på ny adresse.

Gebyr kan påløpe. Se prisinfo her

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring