Meld interesse for fiber

Jegvilhafiber.no er nå flyttet inn til våre egne nettsider her på eidsiva.net.

Gjennom vår nye søkeside kan du sjekke om du kan få fiber i dag. Dersom vi ikke kan levere på din adresse i dag, får du mulighet til å registrere din interesse etterpå.

Action knapp

Er du fiber-agent?
Dersom du allerede er en fiber-agent og vil logge inn, trykk på knappen under for mer informasjon.

Sjekk om du kan få fiber

Klikk på lenken over for å sjekk om du kan få fiber. Dersom vi ikke kan levere på din adresse i dag, får du mulighet til å registerere din interesse etterpå.

Fiber-agent?

Vi har flyttet alle fiberagenter over til ny løsning. For å logge inn må du registrere deg med samme e-post adresse du brukte på jegvilhafiber.no.

Bli fiber agent

Verv dine naboer og øk sjansen for at vi bygger ut i ditt nabolag! Da kan du vinne Norges råeste bredbånd på 1000 Mbps. - i et helt år!

En fiber-agent hjelper oss å sjekke interessen i eget nabolag. Det øker sjansene for å at vi bygger ut fiber der du bor raskere!

Du får mulighet til å bli fiber-agent etter at du har registrert din interesse.

Som fiber-agent verver du dine naboer og bidrar til å øke sjansen for at vi bygger ut i ditt nabolag! Bygger vi ut i ditt område kan du vinne fri bruk av norges råeste bredbånd på 1000 Mbps - i et helt år! Verdi på premien er ca. 24 000 kroner og gjelder i 12 måneder fra oppkoblingsdato.

Konkurranseregler og vilkår (fiber-agent)
• For å delta i konkurransen må man registrere seg som fiber-agent.
• Konkurransen forutsetter at Eidsiva bredbånd beslutter å bygge ut fiber i feltet og på adressen der du som fiber-agent bor, og at du ikke allerede bor i et felt som er utbygd med fiber.
• Det er først når Eidsiva bredbånd har bygd ferdig feltet, at en vinner kåres. Kåringer skjer ca. 2 ganger i året og man må ha vervet minst 10 husstander.
• Er det flere agenter i samme utbyggingsområde, vil den med flest interessenter på tidspunktet for vedtak om utbygging vinne. Ved likt antall interessenter, foretar vi loddtrekning mellom agentene. Det gis ikke innsyn i kåringsprosessen.
• Det er kun i området der fiber-agenten selv bor man kan delta. Du kan verve i radius av inntil 1 kilometer fra der du bor og alle innenfor dette området telles som interessenter uavhengig av om de blir en del av vedtatt utbyggingsområde eller ikke. Bor en interessent på et allerede utbygd fiber-område vil det ikke telles som fiberinteressent for agenten. Dersom vedtatt utbyggingsområde utgjør færre enn 20 boenheter, kåres det ikke noen vinner.
• Konkurransen gjelder kun i områder hvor vi har mulighet til å bygge ut fiber.
• Den vinnende fiber-agenten får fri tilgang til fiber-bredbånd med opptil 1000 Mbps hastighet i et år. Etableringspris fiber, Digital-TV og telefoni eller andre tjenester er ikke inkludert i premien. Hastighet er med forbehold om linjeteknisk kapasitet.
• Det er alltid Eidsiva bredbånd som bestemmer om et felt blir utbygd med fiber eller ikke.
• Eidsiva bredbånd forbeholder seg retten til å oppdatere konkurranseregler og vilkår uten varsling. Det er de til enhver tid gjeldende vilkår som legges til grunn for konkurransen.