Meld interesse for fiber

Gjennom vår nye søkeside kan du sjekke om du kan få fiber i dag. Dersom vi ikke kan levere på din adresse i dag, får du mulighet til å registrere adressen din - så vet vi at det er interesse for fiberutbygging i området.

Har du registrert deg med navn og adresse tidligere, sletter vi nå personopplysningene og beholder kun adressen. Nye registreringer gjøres uten innhenting av personopplysninger, i henhold til personvernreglene i GDPR. Registrering av din adresse gir oss derfor ikke anledning til å ta kontakt med deg, men vil bli tatt med i vurderingen av nye fiberfelt.

Action knapp

Vi registrerer ikke lenger fiberagenter
Registrering av fiberagenter er avsluttet. Heretter registrerer vi kun interesse for fiber på adressenivå.

Er du fiberagent?
Vi har nå avsluttet registrering av kunder med navn og adresse, og dermed også fiberagentordningen. Vi tar vare på adressene som er registrert, og bruker dem som grunnlag for å beslutte utbygging. Vi gjennomfører en siste trekning av premier til fiberagenter i løpet av 2020. Vi takker for innsatsen du har gjort for fiberutbygging i ditt område og håper vi kan bygge ut til dere i fremtiden.

Sjekk om du kan få fiber

Klikk på lenken over for å sjekk om du kan få fiber. Dersom vi ikke kan levere på din adresse i dag, får du mulighet til å registerere din interesse etterpå.