Fiber til hjemmet – Brustad til Fekjær i Hedalen

De som ønsker en rask avklaring, kan kontakte oss ved å sende inn skjemaet nederst på siden

Vi måtte ha minimum 50% bestillinger før vi besluttet utbygging, og dette har vi nådd i uke 2 i 2021. 

De som bestiller før ferdig utbygd av fiber til hjemmet får rabatt på kr 3 000,- pr. etablering. Etter ferdig utbygd er det veilendende pris pr. etablering kr 14 990,- for alle i området.

Rask avklaring - send inn skjema!

Eidsiva Bredbånd ønsker å bygge ut fiber til hjemmet i området fra Brustad til Fekjær i Hedalen. Det er Sør Aurdal Energi AS som står for gjennomføring av fiberutbyggingen, med sine underentreprenører.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er husstandene som er innenfor områdene som har mulighet til å få fiber til hjemmet i denne omgang.

Området det gjelder er innen for rød streker og status for området pr. nå er:

Kart over områdene i Hedalen - er nå besluttet utbygging av fiber til hjemmet, og de som har bestilt har mottatt en bekreftelse på SMS

For mer detaljer av områdene, se kart Hedalen nord og kart Hedalen sør

Når vi har registrert din bestilling mottar du en SMS, samt en e-post med bestillingssbekreftelsen. Har du spørsmål ta kontakt med oss på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net.

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kartene? Fyll ut skjemaet:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din. Med fiberbredbånd fra oss er du tett på øyeblikkene!

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Produkter

Eidsiva Bredbånd har flere tilleggsprodukter som kan passe deg.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.