Lyst til å bli Eidsivas game changer?

I Eidsiva er vi ikke nødvendigvis opptatt av papirene eller CV´n din. Vi vil heller vite hva du kan spille inn for å gjøre oss bedre.

Eidsiva vil investere i fremtidens game changere. Derfor
rekrutterer vi gamere til Eidsivahuset, felles bolig og ansettelse
– hvor oppdraget er å spille og utfordre.

Du kan bli vår nye Eidsiva game changer. Utfør level 1 ved å fylle ut skjemaet under.

Ta meg til skjemaet

Kvinne forann PC-skjerm med headset

Hva er Eidsiva game changer

Eidsiva vil investere i fremtidens game changere. Derfor rekrutterer vi gamere til Eidsivahuset, felles bolig og ansettelse – hvor oppdraget er å spille og utfordre.

Gaming er en global bevegelse som aktiverer på tvers av kjønn, alder, geografi, kultur og språk. 96 % av norske gutter under 20 år spiller daglig, tallet for jenter er litt lavere.

I Eidsiva ser vi gaming som en viktig ressurs som kan bidra til utvikling og nye løsninger – som inkluderer våre kunder i en enklere hverdag og gir oss lønnsom vekst.

Selskapet rekrutterer nå gamere. Eidsivahuset, som er en felles bolig for gamerne, blir en arena for bofellesskap, spill og sosiale aktiviteter. Boligen kan ligge i Lillehammer eller Hamarområdet.

Eidsiva stiller nødvendigvis ikke krav til formelle papirer eller imponerende jobb-CV – vi vil like gjerne ha de som har evne til å tenke utenfor boksen, og som kan utfordre Eidsiva til innovasjon og løsningsutvikling.

Eidsiva game changere vil jobbe på tvers i Eidsivas organisasjon, hvor deres kunnskap og ferdigheter blir verdifulle drivere for å skape fremtidens løsninger.

Lyst til å bli Eidsivas game changer?

Samtykkeerklæring