Møt de unge på deres arena

Unges spillvaner, hvordan møter vi de?

Det er et hav av spillmuligheter i dag og antall unge som tyr til sosialisering via gaming og streaming øker. De voksne står ofte på sidelinjen og verken forstår eller vet hva gamerne driver med.

NESF, Norges E-sportforbund, har laget et webinar om nettopp dette. De forklarer hvor stort E-sport begynner å bli og viktigheten av å møte ungene der de er. Webinaret dekker alt fra ulike begreper man bruker i gaming til hvordan etablere et E-sportlag.   

Vi har plukket ut noen viktige klipp fra webinaret som kan hjelpe oss å ta et steg inn i ungenes verden, på deres premisser.

Spillforklaringer

Vil du overraske ungene med å slenge ut litt spillfakta?
I dette klippet tar NESF for seg de 5 mest populære og kjente spillene pr. i dag og forteller deg hva de går ut på. Du får en innføring i spillene CounterStrike, Overwatch, Fortnite, Rocket League og League of Legends.

Hvordan etablere et E-sportlag i dag

Har du en drøm om å etablere et E-sportlag der du bor, men er usikker på hvor du skal starte? I dette klippet forteller NESF deg det du trenger å vite for å gjøre drømmen til virkelighet. La deg også inspirere av suksesshistorien til Raufoss E-sportlag.

E-sport som en sosial arena

Visste du at når ungdommen din sitter foran skjermen og spiller i timevis, så er det samtidig et stort og viktig sosialt aspekt til stede? Som foreldre er det lett å føle på sterk irritasjon over ungdommen som tilsynelatende "sitter fast" foran skjermen og spiller dagen lang. Men vet vi mer, forstår vi også bedre. I dette klippet får du tips om hvordan du kan tilnærme deg de unge gamernes verden.

Gaming begreper, hva betyr de?

"Du er så Noob ass"!!
Flere engelske og litt merkelige ord blir ofte tatt i bruk hos de unge, men hva betyr egentlig alle de ulike begrepene? Her får dere en forklaring på noen av de mest brukte begrepene innenfor gaming i dag.

Fiber

Ønsker du Fiber? Sjekk våre pakketilbud på fiberbredbånd og TV her.

Gaming

Eidsiva Bredbånd ser behovet for å være med på å bidra inn i jobben som gjøres med å utvikle rammer og organisering for aktiviteten.

Unikt tilbud på Xbox All Access

Som en av få utvalgte leverandører i Norge er vi en av de som sammen med Altibox kan tilby våre kunder Xbox All Access. 

Aktuelt