Gladnyhet til hytteeiere på Vaset

Eidsiva Bredbånd har sammen med Valdres Energi Entreprenør AS, prosjektert flere hytteområder på Vaset og har startet utbyggingsprosessen der vi har oppnådd nødvendig oppslutning. Vi vurderer i tillegg nye områder fortløpende og vil oppdatere denne siden så snart et nytt område er klart for å bestille til.

Nedenfor ser du oppdatert kart over hvilke områder som nå ligger åpent for å bestille til. 

 

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Etableringskostnaden er 4990,- Dette tilbudet inkluderer installasjon og montering.  Se våre fritidsprodukter her

Områder i kart

Her ser du kartomriss på områder som er åpne for bestilling nå: 

Status

For å beslutte utbygging må vi nå 50% oppslutning per område. Bestillingsstatus per 21.09.2023:

  • Vasettfjellvegen: Besluttet utbygging!
  • Høyset Panorama: Besluttet utbygging!
  • Panoramavegen: Besluttet utbygging!
  • Brakastøllie: 37 bestillinger har kommet inn. Mangler 5 bestillinger
  • Brakstølen: 6 bestillinger har kommet inn. Mangler 5 bestillinger
  • Sandhaugvegen: 2 bestilling har kommet inn. Mangler 6 bestillinger.
  • Tytebærstigen: Åpnet for salg 20.09.2023. Mangler 14 bestillinger.
  • Ålfjellvegen: 15 bestillinger har kommet inn. Mangler 39 bestillinger. 

 

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet for å få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du bestilt? 

Her kan du se status for leveranse til din adresse: Status utbygging