Gladnyhet til hytteeiere i Trysil

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå til moderne fiberbredbånd for alle våre fritidsboligkunder i Trysil. Oppgraderingen for eksisterende kunder er kostnadsfri, og alle våre kunder vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av teknisk utstyr på innsiden av hytta.

Prosjektet åpner for at fritidsboliger i samme coaxområde også kan få fiber uten ekstrakostnader eller egeninnsats. Dette forutsetter bestilling før arbeidene i de ulike områdene ferdigstilles.

Send oss en uforpliktende henvendelse, så sjekker vi om du også kan få fiber til din fritidsbolig i Trysil. 

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånds slipper du hastighetsbegrensninger ved stor belastning på nettet i helger og høytider. Internett og TV levert gjennom fiberkabel gir mer eller mindre uendelig kapasitet, med suveren hastighet både inn og ut. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Våre kunder som omfattes av oppgraderingen som allerede har Altibox, vil naturligvis få tjenesten videreført. Se våre fritidsprodukter her

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese mer om oppgraderings prosjektet.

Gravearbeider, trekking av fiberkabler, installasjon og montasjearbeider er allerede godt i gang på Trysil og arbeidet forventes ferdigstilt ved utgangen av 2023. Det er etablert røranlegg i flere av områdene som skal oppgraderes og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. Vi takker for tålmodigheten i innspurten av vårt oppgraderingsprosjekt: https://www.eidsiva.net/aktuelt/synlig-graveaktivitet-i-hyttefelter/ 

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du bestilt? 

Her kan du se status på utbygging for din adresse: Status utbygging