Gladnyhet til hytteeiere i Storstøllie!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer eksisterende coaxnett på Storstøllie i Aurdalsåsen og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme områder, se kart lenger ned på denne siden. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering.

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Se våre fritidsprodukter her

Utbygging

Eidsiva Bredbånd har flere etablerte røranlegg i deler av området som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidet utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Se kartomriss for området som oppgraderes: Storstøllie

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Etter prosjektperioden er etableringskostnaden 4990,- pluss egeninnsats på graving. 

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du allerede våre coax-tjenester eller lagt inn ny bestilling? 

Her kan du se status for leveranse til din adresse: Status utbygging