Gladnyhet til hytteeiere i Solskiva Hyttegrend

Eidsiva Bredbånd oppgraderer til moderne fiberbredbånd for alle våre fritidsboligkunder i Solskiva hyttegrend. Oppgraderingen er kostnadsfri for våre eksisterende kunder, og entreprenør tar kontakt og avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av teknisk utstyr på innsiden av hytta.

Prosjektet åpner for at fritidsboliger i samme kartomriss også kan bestille fiber uten ekstrakostnader eller egeninnsats. (Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- pluss egenarbeid med graving).

Se kart lenger ned på denne siden for området som skal oppgraderes. 

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Sammen med Altibox tilbyr vi pakkeløsning med både tv og bredbånd, for de som ønsker det. Se våre fritidsprodukter her

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese om oppgraderings prosjektet.Graving, trekking av fiberkabler, installasjon og montasjearbeider startet opp i vår. Arbeidet med oppgraderingen til eksisterende kunder forventes ferdigstilt ved utgangen av 2023.

Kart over området som oppgraderes her: Solskiva Hyttegrend

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du allerede våre coax-tjenester eller lagt inn ny bestilling? 

Her kan du se status for leveranse til din adresse: Status utbygging