Gladnyhet til hytteeiere på Skeikampen og Austlid!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer eksisterende coaxnett på Skei og Austlid og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

 

Profilert Eidsivabil med Skeikampen i bakgrunnen

Tilbud

I forbindelse med oppgraderingsprosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990 kr samt egenarbeid med graving.

Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers. Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbps tilgjengelig. Se våre fritidsprodukter her.

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese mer om oppgraderings prosjektet. På Skeikampen og Austlid er vi godt forberedt på oppgraderingen, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. 

Installering av fiber fra Eidsiva Bredbånd etter prosjektperidoen, har veiledende pris på 4990 kr, samt egeninnsats på graving inn til hyttevegg.

Dialog og tilstedeværelse

Eidsiva Bredbånd inviterte til statusmøte om fiberutbygging på Skeikampen og Austlid, avholdt på Thon Hotell Skeikampen og på teams. Her kan du lese sammendraget fra møtet: Informasjonsmøte 22.12.22. Samme dag hadde vi også stand ved foten av skianlegget, der vi snurret lykkehjulet og delte ut fine premier! Takk til alle som møtte opp fysisk eller digitalt og deltok med spørsmål.

I april stod vi på stand på påskemarkedet. Takk til alle som kom innom oss - vi koste oss i påskesolen på Skei! I sommer var vi ute å besøkte flere områder på Skei og snakket med de som var tilstede. Nådde vi deg ikke, men du har spørsmål, ta gjerne kontakt. 
 

Har du allerede bestilt? 

Her kan du se status på utbygging for din adresse: Status utbygging

Har du ikke bestilt?

Ønsker du å bli kontaktet med et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring