Gladnyhet til hytteeiere på Skeikampen og Austlid!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå eksisterende coaxnett på Skei og Austlid og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Profilert Eidsivabil med Skeikampen i bakgrunnen

Uten egeninnsats eller etableringskostnad ved hurtig bestilling

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- samt egenarbeid med graving.

Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers. Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Graving

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester, tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Eventuell installering av fiber fra Eidsiva Bredbånd senere, har veiledende pris på 4990kr, pluss egeninnsats på graving inn til hyttevegg.

Tilstedeværelse

Eidsiva Bredbånd holder til i Lillehammer og er den lokale aktør innen bredbåndstjenester. Takk til alle som kom innom oss på stand den 08.10 - vi fikk inn mange spørsmål og besvarer disse fortløpende. 

Bestill

Bestill i dag og få kostnadsfri etablering og ingen egeninnsats med graving.

Se produkter og bestill her