Gladnyhet til hytteeiere på Sjusjøen!

Eidsiva Bredbånd har i dag mange områder på Sjusjøen hvor vi leverer fiberbredbånd og tv-løsning med Altibox. Sammen med entreprenør har vi prosjektert flere områder som nå ligger klare for bestillinger til, se kart lenger ned.

Headerblock image

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby etableringskostnad på kun 1990,- Dette tilbudet inkluderer installasjon og montering (Pris etter prosjektperioden er 4990,-)

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Alle våre fiberkunder får tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Se våre fritidsprodukter her

Status bestillinger desember 2023

  • Sjusjøen Heggberglia: Oppnådd oppslutning og besluttet utbygging!
  • Sjusjøen del 1: 44 hytter, 20 bestillinger, mangler 7 bestillinger.
  • Sjusjøen del 2: 13 hytter, 4 bestillinger, mangler 4 bestillinger. 
  • Sjusjøen del 3: 30 hytter, 4 bestillinger, mangler 14 bestillinger. 

For å kunne beslutte utbygging på de nye områdene må vi ha 60% oppslutning per felt.

Se kartoversikt over nye områder som er åpnet for bestillinger:

Graving 

Eidsiva Bredbånd står for å føre fiberen fram til din innkjøring ved å grave grøft. Mange hytteeiere på Sjusjøen har festetomt og i denne sammenheng vil det være egeninnsats på graving fra innkjøringen og inn til hytteveggen. Entreprenør kartlegger om det er eksiterende rør- og infrastruktur vi kan benytte oss av på fritidseiendommen. Vurderingen gjøres per enhet for å påse beste fibertrasé og mest skånsom inntreden i området. 

Ønsker du fiber?

Få et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjemaet:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring