Gladnyhet til hytteeiere ved Savalen!

Eidsiva Bredbånd har sammen med entreprenør NØK (Nord-Østerdal Kraftlag SA), prosjektert et nytt hytteområde på Savalen og starter utbyggingsprosessen om vi oppnår nødvendig oppslutning.

 

Nedenfor ser du oppdatert kart over hvilket område som nå ligger åpent for å bestille til. Om din fritidsbolig ligger utenfor kartet, meld gjerne din interesse i skjemaet nederst på denne siden. Vi vurderer nye områder fortløpende og vil oppdatere denne siden så snart et nytt område er klart for å bestille til.

 

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Etableringskostnaden er 4990,- Se våre fritidsprodukter her

Graving

Eidsiva Bredbånd står for å føre fiberen fram til din eiendomsgrense ved å grave grøft. Fra eiendomsgrensen og inn må du selv grave grøft for fiberen inn til husveggen. Les mer om graving her. Entreprenør kartlegger om det er eksiterende rør- og infrastruktur vi kan benytte oss av på fritidseiendommen. Vurderingen gjøres per enhet for å påse beste fibertrasé og mest skånsom inntreden i området. 

Områder i kart

Her ser du kartomriss på områder som er åpne for bestilling nå: 

  • Klettlia (Trykk på bildet for å åpne i nytt vindu)

Kart over Klettlia

Status

For å beslutte utbygging må vi oppnå 50% oppslutning per område. Bestillingsstatus per desember 2023:

  • Klettlia: Åpnet for bestilling

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet for å få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du bestilt? 

Her kan du se status for leveranse til din adresse: Status utbygging