Gladnyhet til hytteeiere på Lemonsjøen!

Eidsiva Bredbånd har sammen med entreprenør Eidefoss Fiber, prosjektert hytteområdet ved Lemonsjøen og ønsker å levere fiber til fritidseiendommene.

Bestiller du nå, får du:
- Spesialtilbud på pakkeprisene på tv og internett
- Redusert etableringskostnad.

Vi er avhengig av bestillinger for at fiberen skal bygges, så tips gjerne en hyttenabo!

Headerblock image

Påskestand på Lemonsjøen!

Vi tok turen til Lemonsjøen i påsken der vi holdt stand! Vi snurret lykkehjul, delte ut premier og kanelboller, og koste oss i sola på fine Lemonsjøen - det var veldig trivelig å møte dere! Rakk du ikke innom var stand, ta kontakt med oss i skjemaet nederst på denne siden, så kontakter vi deg innen kort tid.

Stand Lemonsjøen påsken

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Graving

Eidsiva Bredbånd står for å føre fiberen fram til din eiendomsgrense ved å grave grøft. Med egeninnsats innebærer det at du selv skal grave grøft for fiberen fra eiendomsgrensen og inn til husveggen. Les mer om graving her.  

Entreprenør Eidefoss Fiber kartlegger om det er eksiterende rør- og infrastruktur vi kan benytte oss av på fritidseiendommen. Vurderingen gjøres per enhet for å påse beste fibertrasé og mest skånsom inntreden i området. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Område

I vedlagte kart ser man hvilke delfelt vi nå har åpnet for bestilling (1, 2 og 3). Delfelt nr. 4 og 5 er ikke åpnet for bestillinger per nå. 

Kart over delfelt for LemonsjøenStatus

For å beslutte utbygging er premisset 50% oppslutning på områdene. Status per 05.06.2023:

  • Felt 1: 8 av 29 hytter (28%)
  • Felt 2: 38 av 110 hytter (37%)
  • Felt 3: 15 av 66 hytter (23%)

Produkt og bestilling

Vi har satt sammen et pakketilbud for hytteeiere ved Lemonsjøen. Ved bestilling i prosjektperioden er etableringskostnaden 4990,-  Egne abonnementpriser for Lemonsjøen ser du nedenfor, kampanjeprisen er garantert i 12 mnd. 

Pakketilbud på fiberbredbånd og TV på hytta

Velger du både Altibox TV og fiberbredbånd får du en gunstig pris. Pakken inkluderer Altibox TV med en dekoder og fiberbredbånd med valgt hastighet. 

Altibox Fritid 150

Fiberbredbånd og TV

150 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

Kampanje 599,-/mnd i 12 mnd

Altibox Fritid 500

Fiberbredbånd og TV

500 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

Kampanje 799,-/mnd i 12 mnd

Ønsker du kun fiber?

Du kan også velge kun fiberbredbånd som gir en rask og stabil internettlinje i din fritidsbolig.

Altibox Fritid 100

100 Mbps hastighet

549,-/mnd


Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Er du ikke innenfor på kartet, men ønsker fiber til hytta kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

 

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Fiber til hytta

Med fast bredbånd på hytta får du like raskt bredbånd som du har hjemme