Gladnyhet til hytteeiere på Kvitfjell!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå til moderne fiberbredbånd for alle våre fritidsboligkunder på Kvitfjell. Oppgraderingen for eksisterende kunder er kostnadsfri, og alle våre kunder vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av teknisk utstyr på innsiden av hytta.

Prosjektet åpner for at fritidsboliger i omkringliggende områder også kan få fiber uten ekstrakostnader eller egeninnsats. Dette forutsetter bestilling før arbeidene i de ulike områdene ferdigstilles. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- samt egenarbeid med graving.

Headerblock image

Har du ikke internett til hytta fra oss i dag?

Fiber

Med fiber slipper Eidsiva Bredbånds kunder hastighetsbegrensninger ved stor belastning i helger og høytider. Internett og TV levert gjennom fiberkabel gir mer eller mindre uendelig kapasitet, med suveren hastighet både inn og ut. Du deler ikke kapasitet med andre, og trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller om andre er på nett samtidig som deg.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Våre kunder som omfattes av oppgraderingen som allerede har Altibox, vil naturligvis få tjenesten videreført.

Graving

Gravearbeider, trekking av fiberkabler, installasjon og montasjearbeider er allerede godt i gang på østsiden av Kvitfjell. Prosjektet omfatter også Kvitfjell vest, og arbeidet forventes ferdigstilt ved utgangen av 2023.

Det er etablert røranlegg i flere av områdene som skal oppgraderes og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Se produkter og bestill her