Gladnyhet til hytteeiere i Hemstadvangan!

Eidsiva Bredbånd har sammen med entreprenør, prosjektert deres hytteområde og ønsker å levere fiber til fritidseiendommene i Hemstadvangan.

Vi kan tilby kostnadsfri graving i prosjektperioden – vi tar nå imot bestillinger!

Headerblock image

Kostnadsfri graving

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Graving

Graving er kostnadsfritt om man bestiller i prosjektperioden. Entreprenør kartlegger om det er eksiterende rør- og infrastruktur vi kan benytte oss av på fritidseiendommen. Vurderingen gjøres per enhet for å påse beste fibertrasé og mest skånsom inntreden i området. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Bestilling

Ved bestilling i prosjektperioden trenger du ikke utføre eget gravearbeid, og dette er kostnadsfritt. Etableringskostnaden er 4990,- 

Se produkter og bestill her