Gladnyhet - fiber til din fritidseiendom i Hafjell!

Eidsiva Bredbånd overtar og oppgraderer eksisterende infrastruktur tilknyttet fritidseiendommene som har vært tilknyttet Alpin Infra. I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Headerblock image

Fiber

Med fiber sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers.

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese mer om oppgraderings prosjektet.

Det er etablert røranlegg i flere av områdene som skal oppgraderes og vi vil bruke eksisterende rør der det er hensiktsmessig. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Dialog og tilstedeværelse

En god dialog er nøkkelen til raskere fremdrift, vi ønsker derfor å være på tilbudsfronten med informasjon om prosjektet som foregår i hele Hafjell og stille oss disponible for spørsmål og avklaringer. Fredag 24.02.23 holdt vi stand utenfor Gaiastova i Hafjell der vi fikk besvart ulike spørsmål om tjenestene våre og utbyggingsprosjektet. Takk til alle som kom innom for en trivelig prat.

Vi har fortsatt arbeidet med prosjektet i sommer og vil være tilstede utover høsten. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. 

Har du ikke bestilt?

Tilbudet i prosjektperioden inkluderer installasjon og montering med kostnadsfri etablering og ingen egeninnsats på graving. Om du per i dag har tjenester fra Ktech / Alpin Infra og velger å ikke bestille tjenester fra Eidsiva, blir tjenestene koblet ned når fiberen er på plass til andre hytteeiere i samme område. For å benytte tilbudet - send oss en forespørsel, så undersøker vi om vi kan levere fiber til din frittidseiendom i Hafjell.

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du bestilt?

Frem til du tar i bruk tjenester fra Eidsiva Bredbånd er dette nyttig informasjon å vite:

  • Du blir fakturert månedlig fra Ktech.

  • Oppstår det feil på tjenester eller anlegg meldes det på samme måte som tidligere.

  • Du beholder internett som i dag fra Ktech, frem til fiberen er koblet opp.

Her kan du se status på utbygging for din adresse: Status utbygging