Gladnyhet - fiber til din fritidseiendom i Hafjell!

Eidsiva Bredbånd overtar og oppgraderer eksisterende infrastruktur tilknyttet din fritidseiendom. 

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- samt egenarbeid med graving. 

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers.

Gå direkte til bestilling

Hytte på fjellet

Har du ikke bestilt?

Om du per i dag har tjenester fra Ktech / Alpin Infra og velger å ikke bestille tjenester fra Eidsiva, blir tjenestene koblet ned når fiberen er på plass til andre hytteeiere i samme område. 

 

Har du bestilt?

Frem til du tar i bruk tjenester fra Eidsiva Bredbånd er dette nyttig informasjon å vite:

  • Du blir fakturert månedlig fra Ktech.
  • Oppstår det feil på tjenester eller anlegg meldes det på samme måte som tidligere.
  • Du beholder internett som i dag fra Ktech, frem til fiberen er koblet opp.

 

Pakketilbud på fiberbredbånd og TV på hytta

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice. Pakkeprisen inkluderer Altibox TV med 1 stk dekoder og fiberbredbånd med ønsket hastighet.

Altibox Fritid 80

Fiberbredbånd og TV

80 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng 

649,-/mnd

Altibox Fritid 150

Fiberbredbånd og TV

150 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

799,-/mnd

Altibox Fritid 500

Fiberbredbånd og TV

500 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

999,-/mnd

Ønsker du kun bredbånd til hytta?

Altibox Fritid 100

100 Mbps hastighet

549,-/mnd


Altibox Fritid 500

500 Mbps hastighet

899,-/mnd


Jeg ønsker fiber!

Bestiller du i prosjektperioden, får du kostnadsfri etablering, fiberfremføring og installasjon uten egeninnsats. Har du ytterligere spørsmål om produktet, ta kontakt med vårt kundesenter: 612 00 612

 

Velg ønsket produkt

Informasjon

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden. Avtalevilkår for fiberbrebånd finner du her (åpnes i egne fane).

Samtykkeerklæring