Gladnyhet til hytteeiere i Hafjell!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer eksisterende coaxnett i Hafjell og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme feltområde. Tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

 

Headerblock image

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Etter prosjektperioden er etableringskostnaden 4990,- Se våre fritidsprodukter her

Tilstedeværelse

En god dialog er nøkkelen til raskere fremdrift, vi ønsker derfor å være på tilbudsfronten med informasjon om prosjektet som foregår i hele Hafjell og stille oss disponible for spørsmål og avklaringer. I februar holdt vi stand utenfor Gaiastova i Hafjell der vi fikk besvart ulike spørsmål om tjenestene våre og utbyggingsprosjektet. Takk til alle som kom innom for en trivelig prat. 

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese om oppgraderings prosjektet. Eidsiva Bredbånd er forberedt for oppgraderingen, og har flere etablerte røranlegg i deler av områdene på Hafjell som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidet utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. 

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du våre coaxtjenester eller har du allerede bestilt? 

Her kan du se status for leveranse til din adresse: Status utbygging