Gladnyhet til hytteeiere på Gålå!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå eksisterende coaxnett på Gålå og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Headerblock image

Uten egeninnsats eller etableringskostnad ved hurtig bestilling

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers. Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Graving

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester, tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. Installering av fiber fra Eidsiva Bredbånd etter prosjektperioden, har veiledende pris på 4990kr, pluss egeninnsats på graving inn til hyttevegg.

Tilstedeværelse og status

Eidsiva Bredbånd har sine hovedkontorer i Lillehammer og er den lokale aktør innen bredbåndstjenester. Vi er godt i gang med gravingen, men resterende gravearbeid og kundeoppkoblinger skjer først når tela har gitt seg i bakken igjen. I mellomtiden oppfordrer vi alle å legge inn sin bestilling for å benytte seg av den kostnadsfrie etableringen og ingen egeninnsats med graving.

Se produkter og bestill her