Gladnyhet til hytteeiere på Gålå!

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå eksisterende coaxnett på Gålå og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme coaxområde. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Områder som er lagt til i prosjektet i år, vil hovedsaklig bli gravd i år, men kobles opp fortløpende fra og med vinteren, og ferdigstilles neste sommer. Det er viktig at alle som ønsker fiber, tar kontakt med oss så snart som mulig, slik at vi får en ryddig og god progresjon på gravearbeidet som nå skal utføres. 

 

Headerblock image

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme coaxområde. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers. Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Se våre fritidsprodukter her

Dialog

Et digitalt informasjonsmøte ble avholdt for utbyggingsprosjektet på Gålå. Her er sammendraget fra møtet: Infomøte 27.02.23 Gålå.pdf

Skjærtorsdag i påsken deltok Eidsivas prosjektleder, sammen med entreprenør på fellesmøtet til styrelederne for hytte- og velforeningene på Gålå med et kort informasjonsinnlegg. Sammendrag er utsendt gjennom hytte- og velforeninger på Gålå. 

Utbygging

Over 10.000 fritidsboliger i Innlandet vil i løpet av 2023 oppgraderes til moderne fiberbredbånd fra Eidsiva Bredbånd. Trykk her for å lese mer om oppgraderings prosjektet.

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen på Gålå, og har et betydelig nett av etablerte røranlegg i mange deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidene utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester, tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området. Installering av fiber fra Eidsiva Bredbånd etter prosjektperioden, har veiledende pris på 4990kr, pluss egeninnsats på graving inn til hyttevegg - så ikke sitt på gjerdet, sjekk om du også kan få fiber til din fritidsbolig på Gålå. 

Vi takker for tålmodigheten i innspurten av vårt oppgraderingsprosjekt: https://www.eidsiva.net/aktuelt/synlig-graveaktivitet-i-hyttefelter/ 

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du våre coaxtjenester eller har du allerede bestilt? 

Her kan du se status på utbygging for din adresse: Status utbygging