Vi undersøker interessen for fiber!

Eidsiva Bredbånd har i stor skala bygget fiberbredbånd til Bjorli og omkringliggende områder. Vi undersøker nå interessen for fiber til Bøvermoen.

Se kartomriss lenger ned for feltet det gjelder. 

 

Headerblock image

Område i kart

Kart over Bøvermoen

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, da de får pakkepris.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Etableringskostnad vil være gjeldende ved et eventuelt tilbud. Tilbudet vil inkludere installasjon og montering.  Se våre fritidsprodukter her

Meld din interesse her

Vi trenger 50% oppslutning for å beslutte en utbygging til området. Er du interessert i å motta et uforpliktende tilbud om fiberbredbånd til din fritidsbolig, fyll ut skjemaet nedenfor her.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring