Gladnyhet til hytteeiere på Beitostølen

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå eksisterende coaxnett på Beitostølen og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

PÅSKEN 2023:

08.april står vi på stand utenfor Spar på Beitostølen fra kl. 10 - 14.

Kom innom oss for spørsmål om utbyggingsprosjektet, våre produkter og tjenester. Vi har med lykkehjul og deler ut premier.

Vi sees! 

Headerblock image

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- samt egenarbeid med graving.

Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Graving

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen, og har flere etablerte røranlegg i deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidet utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Status utbygging

Beitostølen SØR: Graving i 2022, oppkobling 2023. Beitostølen NORD: Graving og oppkobling i 2023. Det er viktig at alle som ønsker fiber melder sitt behov via bestilling til oss så raskt som mulig for å benytte seg av tilbudet. 

Valgfrihet

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice.

I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig. Se våre fritidsprodukter her

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kart over? Fyll ut skjemaet under:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

Har du bestilt? 

Her kan du se status på utbygging for din adresse: Status utbygging