Gladnyhet til hytteeiere på Beitostølen

Eidsiva Bredbånd oppgraderer nå eksisterende coaxnett på Beitostølen og kan i den forbindelse tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. 

Headerblock image

Uten egeninnsats eller etableringskostnad ved hurtig bestilling

Tilbud

I forbindelse med prosjektet kan vi tilby kostnadsfri etablering av fiber i prosjektperioden til hytteeiere i samme område. Dette tilbudet inkluderer graving til vegg, installasjon og montering. Ordinærpris etter prosjektperioden er 4990,- samt egenarbeid med graving.

Med fiber får våre kunder tilgang til kundeservice 24/7 og Altibox sitt totale underholdningsunivers. Kunder som har tjenester fra Eidsiva Bredbånd fra før, trenger ikke å foreta seg noe, og vil motta informasjon fra entreprenør som avtaler et passende tidspunkt for oppkobling av fiber på innsiden av hytta.

Graving

Eidsiva Bredbånd er godt forberedt for oppgraderingen, og har flere etablerte røranlegg i deler av områdene som skal oppgraderes. Dermed vil arbeidet utføres med så lite graving og naturinngrep som mulig. For å hindre mer inntreden på området enn nødvendig, ber vi om at alle som skal bestille våre tjenester tar kontakt så snart som mulig, før vi gjør oss ferdig i området.

Områder

Prosjektet foregår i 2022 og 2023. Beitostølen SØR: Graving i 2022, oppkobling 2023. Beitostølen NORD: Graving og oppkobling i 2023. Det er viktig at alle som ønsker fiber melder sitt behov via bestilling til oss så raskt som mulig for å benytte seg av tilbudet. 

Fiber

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger.

Valgfrihet

Du står fritt til å velge det produktet som passer best for deg og ditt behov. Det vi ser er at våre mest fornøyde kunder foretrekker å ha tv- og internett samlet, grunnet pakkepris og én kundeservice. I vår produktkatalog har vi tre ulike pakkeløsninger med tv inkludert med vår partner Altibox. Altibox har et bredt utvalg av underholdning og våre fritidsprodukter inkluderer kanalpoeng man kan bruke til ulike kanalvalg, i tillegg til grunnpakken. Du kan bestille ekstra poeng og da benytte strømmetjenester som HBO, Viaplay, Netflix eller sportspakker. Du kan også bestille bredbånd som frittstående produkt og vi har hastigheter helt opp til 1000 Mbit/s tilgjengelig.

Tilstedeværelse

Vi er til stede i området ukentlig og vi vil gjerne møte hytteeiere og svare på spørsmål. I høst avholdt vi informasjonsstand på Stølstunet kjøpesenter og kommer tilbake med dato for neste anledning. 

Bestill

Bestill i dag og få kostnadsfri etablering og ingen egeninnsats med graving.

Se produkter og bestill her