Hytte og fritid

- TV og bredbånd på hytta!

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden med raskt og stabilt nett til din fritidsbolig. Signalet går uforstyrret rett til deg og du trenger ikke å ta hensyn til avstand til basestasjoner, datapakker eller andre begrensninger. Du kan også få Altibox TV i de fleste områdene.

 

Headerblock image

Pakketilbud på fiberbredbånd og TV på hytta

Vi leverer TV og bredbånd for fritidsmarkedet via fiber- eller coaxteknologi (kabel-TV nettet). Vi leverer til kunder på Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Skei, Beitostølen, Gålå og Trysil – i tillegg til flere mindre fritidsområder. 

Da våre produkter kan være forskjellig fra område til område, ber vi deg om å kontakte oss for et tilbud til din fritidsbolig. Ta kontakt med kundeservice for prisinformasjon på fiber eller benytt vårt kontaktskjema her for et tilbud. 

Altibox Fritid 80

Fiberbredbånd og TV

80 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng 

649,-/mnd

Altibox Fritid 150

Fiberbredbånd og TV

150 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

799,-/mnd

Altibox Fritid 500

Fiberbredbånd og TV

500 Mbps hastighet
Altibox TV med 8 poeng

999,-/mnd

Dette får du med Altibox TV fritid:

Et utvalg av faste kanaler
8 valgfrie poeng
Altibox Appen
Opptak (50 timer)
Start forfra/spol/pause
Programarkiv
Søk og anbefalinger

Kanaloversikt

Med Altibox kan du velge mellom mange kanaler

Kjøp ekstra poeng

Ønsker du ekstra poeng?
Du kan kjøpe poengpakker med 25, 50, 75, 100, 150 eller 200 poeng.

Altibox Fritid 100

Kun fiberbredbånd

100 Mbps hastighet

549,-/mnd


Altibox Fritid 500

Kun fiberbredbånd

500 Mbps hastighet

899,-/mnd


Oppgradering til fiber

Eidsiva Bredbånd moderniserer og oppgraderer bredbåndsnettet fra coax til fiber. Oppgraderingen vil gjøre bredbåndsnettet raskere, mer robust og vil gjøre det mulig å tilby hastigheter opp til 1000/1000 mbit/s.

De som har bredbånd fra oss, vil motta informasjon om installasjon. Vi fører fiberen inn i fritidsboligen og monterer nødvendig utstyr utvendig og innvendig. Når fiberen er installert for hyttefeltet, blir det gamle coax nettet koblet ned. Fiberinstallasjonen er kostnadsfri og gir et bredere tilbud av produkter, samt at vi kan tilby kundeservice 24/7 for alle våre fiberkunder.

Hytteeiere i samme område kan benytte seg av samme tilbud, så fremt de bestiller i prosjektperioden. Les mer om prosjektet her.

Arbeider med blå hjelm holder et skilt

Fritidsområder vi oppgraderer

Jeg ønsker fiber!

Forespørselen er ikke bindende, men du tillater at vi undersøker om vi kan levere på oppgitt adresse og at vi kan ta kontakt med deg på telefon og e-post.

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Samtykkeerklæring

GD Hytte

Som fritidsboligeier i Lillehammer-regionen og Gudbrandsdalen og kunde hos oss, får du gratis GD Hytte. Ordinærpris er 49,- per måned.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Fiberutbygging

Vårt mål er at alle, uansett hvor de bor, skal ha tilgang til fibernett med de beste bredbåndstjenestene.