Fakta om Innlandets største fiberløft

Fakta om Innlandets største fiberløft

Vi i Eidsiva bredbånd tar samfunnsansvar for at flest mulig får ny fart med fiber - i by og bygd.

Trykk på kartet for å utforske fiberutviklingen i Innlandet (oppdatert 21.3.2018).

Image
Sjekk status for din region
Vi ser på fiberutbyggingen som et flott samfunnsoppdrag, på størrelse med andre historiske skifter som veibygging og strømforsyning. Vi bor og arbeider selv i Innlandet, og er eid av blant andre kommunene.
Ingen andre norske fylker gjør et slikt løft for hele regionen så raskt, og på denne siden finner du tallene som viser hva vi faktisk har gjort. Sammen får vi ny fart på Innlandet!

Tallene bak tidenes største fiberløft

Tallene bak tidenes største fiberløft

I fjor hadde vi rekordmange fiberutbygginger og nå fortsetter vi arbeidet med å få fiber ut til flest mulig!

Merk: Tall og fakta gjelder Innlandet (Oppland og Hedmark) og kan være gjenstand for feil, forandringer eller andre forhold.

Spørsmål og svar

Jeg har bestilt fiber fra Eidsiva bredbånd. Hvor blir den av?

Fiberen din kommer, selv om du ikke er blant de mer enn 12.200 som fikk i fjor. Logg inn på Min side og få oppdatert informasjon om hvor i løypa fiberbestillingen din er.

Jeg bor litt kinkig til. Kan jeg få fiber?

Det kan hende. Eidsiva bredbånd er alene om å ta ansvar for å levere fiber til Innlandets kriker og kroker. Sjekk her om din adresse er blant dem som kan få fiber.

Jeg har kladdeføre på nettet. Hva kan dere gjøre nå?

Se sidene våre om selvhjelp eller ring Kundeservice på tlf 612 00 612 for informasjon, teknisk support eller tips og hjelp til å bedre bredbåndsforbindelsen din mens du venter på fiber. Vi gir oss ikke før du er fornøyd!

Jeg har fått høre at jeg ikke kan få fiber nå. Hvorfor det?

Enkelte adresser utenfor allfarvei kan ha krevende infrastruktur, avstander eller andre hindringer som gjør at utbygging av fiber er utenfor rekkevidde akkurat nå. Dette kan forandre seg. Du kan også sjekke muligheten for dugnadsfiber.

 

 

miljofyrtaarn