Fiber til hjemmet – Eidskog

Etter dialog med Eidskog kommune, og av hensyn til helsedirektoratets tiltak for å hindre spredning av Covid-19, holder vi for tiden ikke informasjonsmøter.

Vi kontakter alle adresser. Ønsker du en rask avklaring kan du sende inn skjemaet på siden.

Uke 17 startet vi opp 3 nye områder

Brev er sendt til beboere i disse områdene. Vi må ha 65% bestilling i hvert område for å beslutte en utbygging. Se kart over områdene i listen under. Adresser innenfor rød strek har mulighet å bestille fiber til hjemmet i denne omgangen.

Kart og status for områdene pr. 11. juni 2021 er:

Vi er i dialog med Eidskog kommuen om utfallet i områdene.

Status for første trinn

Det var godt oppmøte på informasjonsmøtene Eidskog kommune og Eidsiva Bredbånd holdt mandag 02.12.2019 og onsdag 04.12.2019 på Rådhuset, samt tirsdag 03.12.2019 på Vestmarka samfunnshus.
Etter informasjonsmøtene har vi jobbet i alle områdene, samt hatt veldig god dialog med de forskjellige vel'ene.

Eidsiva Bredbånd retter en stor takk til de involverte.

Se kart over områdene i listen under. Adresser innenfor rød strek har mulighet å bestille fiber til hjemmet i denne omgangen.:

Etter avtale med Eidskog kommune har vi gått bort fra Egenandel Eidskog kommune i alle områdene.

Det er sendt SMS til de som har levert Egenandelskjema: Eidsiva Bredbånd har i oppdrag for Eidskog kommune fått i oppdrag å sende faktura på egenandelen på kr 8 000,- Ønsker du delbetaling kontakt  kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Få et uforpliktende tilbud

Ønsker du å bli kontaktet på telefon og få et uforpliktende tilbud for områdene i kartene? Fyll ut skjemaet:

Eidsiva Bredbånd forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern, og vi vil kun bruke personlige opplysninger for å kunne behandle og respondere på skjemaet du sender inn. Du kan når som helst be oss slette denne informasjonen. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, se våre retningslinjer for personvern på nettsiden.

Er du ikke innenfor på kart, men ønsker fiber til hjemmet kan du sjekke her, eller kontakte kundesenteret på 612 00 612 eller privat@eidsiva.net

Med fibernett kan du få bredbånd, tv og telefon gjennom en og samme kabel.

Bredbånd fiber

Vil du ha lynraskt bredbånd? Med fiber fra Eidsiva Bredbånd får du en fremtidsrettet fiberlinje helt frem til boligen din.

Altibox TV

Altibox TV gir raskt og enkelt tilgang til alle tjenestene som hele familien vil ha. Ganske enkelt en bedre TV-løsning.

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på så se gjerne vårt kundeforum.