GD Hytte

Få tilgang til GD Hytte - helt uten kostnad.

Som fritidskunde med bredbånd i Lillehammer-regionen og Gudbrandsdalen får du nå GD Hytte som en del av ditt bredbåndsabonnement. Ordinærpris på GD Hytte er 49,- per måned.

GD Hytte er en ny digital avis fra regionavisen Gudbrandsdølen Dagningen med nyheter og nyttestoff, skreddersydd for hytteeiere. Daglig vil den bli oppdatert med nyheter fra hytteområdene i Ringsaker og Gudbrandsdalen.

I tillegg vil du få oversikt over turmulighetene i ditt hytteområde, hva som skjer av aktiviteter i distriktet - og reportasjer, blant annet ukentlig med GD Hyttes tre kokker.

Du vil også finne leserbrev og informasjon om kommunale temaer for hytteeiere.

Bestill GD hytte

Hvordan få tilgang?
For å få tilgang til GD hytte må du fylle ut et skjemaet under der du gir oss tillatelse å gi dine nødvendige kundedata videre til GD. Etter det får du opp lenker til registreringssiden til GD hytte.

 

For at du skal få GD hytte uten kostnad må vi sende over kundeinformasjonen til GD. Ved å bruke skjemaet under så samtykker du til at dine kundeopplysninger under blir tilgjengelig for GD. Du må bruke samme kundeopplysninger (Navn, e-post og mobilnummer) som du har registrert hos oss. Disse kan du sjekke på Min side. Etter at du har sendt inn samtykket, får du tilgang til registreringssiden til GD hytte.

Samtykkeerklæring